Партньорство
Добрите сътрудничества са ползотворни и за двете страни. Ние считаме нашите клиенти за партньори, защото eфективното и печелившо производство на нашите клиенти е най-добрата основа за нашия собствен дългосрочен успех.

Какво прави Вашия партньор?
Вярваме, че доброто сътрудничество би трябвало да улеснява ежедневието Ви. Като производител, наша основна задача е да работим за подобряване на Вашата продуктивност и конкурентноспособност. По тази причина ние сме разработили и развили обща концепция, съдържаща всичко необходимо Ви във всекидневната работа.

Различния доставчик
Основна наша задача е да работим за подобряване на Вашата конкурентоспособност. Ние анализираме Вашите ключови нужди, така че заедно да можем да подсигурим Вашето производство, за да бъде то възможно най-ефективно. Ние Ви предлагаме съвет и насоки за инвестиция в инструменти или окомплектовка, както и връзка с най-новите тенденции и продукти в бранша.

Предимствата за Вас
Оптимизацията е процес, който изисква обширни познания и ноу-хау. Познаването в дълбочина на материала, машините и инструментите е от изключително значение, за да може да се избере правилното решение и оптималните параметри за обработка.
Нашите специалисти прилагат различни технически и икономически анализи при разработването на дърворежещи инструменти, металорежещи инструменти, специални инструменти и окомплектовка, за да намерят най-подходящото решение за всяка възниканала ситуация. Използваме моделиране, с цел да проучим и документираме напълно ефектите от подобренията, които Ви предлагаме.

 

Оптимизация на производството
Предлагаме пълна концепция, включваща всички продукти и услуги, необходими за оптимизиране на Вашето производство и намаляване на производствените Ви разходи.  

Намаляване на производствените разходи.
Дори малки промени често могат да доведат до забележимо увеличаване на продуктивността и подобряване на качеството. В същото време, подобренията отключват производствения капацитет. Често решенито се крие в нещо малко, например използването на правилно подбран инструмент. При инструменти, разработени специално за клиента, често е възможно събирането на 2-3 работни операции в една, което има за резултат намаляване на производствените разходи. Ако се погледнат разходите като цяло в типична фирма от дървообработващата или металообработващата промишленост, делът на разходите за инвестиции в ненужни инструменти или окомплектовка е голям. Често от голямо значение за намаляване на единичните производствени разходи е правилната преценка за точните такива.

Вие като експерти, отдавна сте наясно, че качеството на инструмента и окомплектовката е решаващо за икономичността, не само на отделната машина, но и на целия производствен процес.

Правилния инструмент е ключът към Вашия производствен успех. Само с изключителни инструменти могат да се произведат изключителни продукти. 

Фирмата Ви държи ли на качеството, серийното производство и здравословния растеж? Искате ли да получите оптимума като цена и функционалност за Вашите нужди, дейност и разходи?

Тотални решения
ЗММ ООД е не само производител на инструменти и окомплектовка, ние решаваме проблеми и осигуряваме комплексни решения, които дават на нашите клиенти предимствата на натрупаните знания и опит. Ние носим отговорност за продуктите и услугите, които предоставяме и гарантираме за тяхното качество и функционалност.

Не проблем, а възможност
Специалистите на ЗММ ООД ще Ви съпровождат през целия процес, като Ви осигуряват консултация при избора на нужния продукт. Това Ви дава възможност да изберете оптималните решения – били те стандартни, специални или бутикови клиентски инструменти.

Можем да Ви предложим не само решение на проблем, но и възможност да подобрите Вашето производство, да намалите разходите и да разгърнете пълния си капацитет.

Не се колебайте да се свържете с нас. Нека подобрим Вашата конкурентоспособност като работим заедно.

Позволете ни да отворим за Вас един нов свят от възможности……