Продукти и услуги​

Режещи инструменти за дървообработващата индустрия

ЗММ ООД поддържа широка гама от стандартните си дърворежещи инструменти като складова наличност. Това включва инструменти със запоени HW/HS пластини и инструменти с механично закрепени HW/HS пластини и ножове, системи инструменти за производство на прозорци и врати, различни профилни и хобел ножове, разнообразни HW сменяеми обръщаеми пластини и крепежни елементи за фрезовите инструменти.

Металорежещи инструменти и окомплектовка за металорежещи машини

Предлагаме фрези за метал, райбери ръчни регулеруеми, различни видове въртящи и мъртви центри, втулки преходни, дорници присъединителни и др.

Инструменти за прозоречни системи от PVC-профили Произвеждаме фрезови комплекти- каса и крило, за почистване на PVC профили след заварката им, при направата на прозорци или врати. Комплекти за фрезоване на профила на кемпфера, поддържащи блокове за едноглави, двуглави и четириглави заваръчни машини, поддържащи блокове за стъклодържатели към отрезни машини.
Инструменти за други индустрии
Инструменти  за други индустрии Инструменти и окомплектовка за каучуковата промишленост; стъкларската промишленост; хранително-вкусовата промишленост: за хляб, месо, зеленчуци; хартия и пластмаса /опаковки/.
Детайли по чертежи на клиента.

Сервиз на инструменти

Предлагаме широка гама сервизни услуги за произведените от нас инструменти и окомплектовка. Това включва презаточване на режещите инструменти, подмяна и настройка на механично закрепените елементи в инструментите, възстановяване на инструменти. Прешлайфане на центриращите повърхнини в окомплектовката за металорежещи машини, др.

Обучение

ЗММ ООД разполага с технологични възможности и ноу-хау за да осигури възможно най-доброто обучение на Вашия екип. Ние ще обучим екипа Ви да прави най-удачния избор на работните параметри, да борави с инструментите, да настройва инструмента на машината, да замерва резултатите и да поддържа безопасността на работното място.